Cseresznyéskert (társasjáték) E-Book


Cseresznyéskert (társasjáték) -  pdf epub

PRICE: FREE

INFORMÁCIÓ

NYELV: MAGYAR
TÖRTÉNELEM:
ÍRÓ:
ISBN: 5997925713199
FORMÁTUM: PDF EPUB MOBI TXT
FÁJL MÉRET: 8,22

MAGYARÁZAT:

Cseresznyéskert (társasjáték) leírása Nagyi befőzéshez készülődik. Igen ám, de a gyümölcs még fent van a fán. Gyorsan le kellene szedni, hogy mihamarabb elkészülhessen a finom cseresznyebefőtt. Ebben a vidám társasjátékban a gyerekek együtt gyűjtik össze a cseresznyekorongokat, hogy legyen mit eltenni télire. Nem egymással versenyeznek, hanem a falánk kukacokkal, nehogy azok hamarabb érjenek oda. Ha tele a kosár, irány a nagyi! Tartalom: 1 játéktábla 4 fabábu 8 kukac bábu 8 cseresznyekorong 54 lépéskártya

...ehhez a gyerekek segítségét kéri. A fáról azonban minél gyorsabban le kell s ... Cseresznyéskert társasjáték ... ... Cseresznyéskert társasjáték (Keller - Mayer, 713199) Szállítási idő: azonnal. Cseresznyéskert társasjátékÚj kooperációs társasjáték Bartos Erika kedves rajzaival. A játékosok célja, hogy összeszedjék az összes cseresznyét, mégpedig azelőtt, hogy a falánk kukacok odaérnének. Fordulatos izgalmas játék, mely ... Cseresznyéskert társasjáték - A legjobb játékok gyors kiszállítással, a ... Cseresznyéskert (társasjáték) - könyváruház ... ... Cseresznyéskert társasjáték - A legjobb játékok gyors kiszállítással, akár személyes átvétellel is! Kooperatív társasjátékok gyerekeknek, TÁRSASJÁTÉKOK GYEREKEKNEK, Társasjáték webáruház! Közel 1500 féle társasjáték, kedvező árak, folyamatos akciók, szállítás Cseresznyéskert (társasjáték) leírása. Nagyi befőzéshez készülődik. Igen ám, de a gyümölcs még fent van a fán. Gyorsan le kellene szedni, hogy mihamarabb elkészülhessen a finom cseresznyebefőtt. Ebben a vidám társasjátékban a gyerekek együtt gyűjtik össze a cseresznyekorongokat, hogy legyen mit eltenni télire. ... Nagyi befőzéshez készülődik. Igen ám, de a gyümölcs még fent van a fán. Gyorsan le kellene szedni, hogy mihamarabb elkészülhessen a finom cseresznyebefőtt. Ebben a vidám társasjátékban a gyerekek együtt gyűjtik össze a cseresznyekorongokat, hogy legyen mit eltenni télire. Nem egymással versenyeznek, hanem a falánk kukacokkal, nehogy azok hamarabb érjenek oda.

Cseresznyéskert társasjáték
Új kooperációs társasjáték Bartos Erika kedves rajzaival. A játékosok célja, hogy összeszedjék az összes cseresznyét, mégpedig azelőtt, hogy a falánk kukacok odaérnének. Fordulatos izgalmas játék, mely együttgondolkodásra és közös cselekvésre tanít. A játékot 2-4 játékos játszhatja és 4-től 8 éves korig ajánljuk.