Miss Jean Milne titokzatos élete és különös halála E-Book


Miss Jean Milne titokzatos élete és különös halála - Andrew Nicoll pdf epub

PRICE: FREE

INFORMÁCIÓ

NYELV: MAGYAR
TÖRTÉNELEM: 2016
ÍRÓ: Andrew Nicoll
ISBN: 9789634061984
FORMÁTUM: PDF EPUB MOBI TXT
FÁJL MÉRET: 12,59

MAGYARÁZAT:

Miss Jean Milne titokzatos élete és különös halála leírása Egy meggyilkolt asszony Egy megoldatlan bűntény Egy évszázados rejtély A csöndes, tengerparti városkában, Broughty Ferryben élő gazdag vénkisasszony, Miss Jean Milne Elmgrove nevű kúriájában nem minden az, aminek látszik. Miután a hallban heverő megkínzott, brutálisan meggyilkolt – megkötözött lábú, szétzúzott koponyájú – holttestére rábukkannak, meg kell találni a gyilkost. Csakhogy semmit sem loptak el, az ajtók-ablakok mind zárva vannak, és egyetlen kézenfekvő gyanúsított sincs. Amikor John Trench nyomozó a helyi rendőrség segítségére siet, egy olyan testületet talál, amelynek eltökélt szándéka, hogy talál valakit – bárkit –, akire ráhúzhatják a vizes lepedőt. Az újságok szenzációhajhász szalagcímei pedig az egész országot lázban tartják. Ám ahogy lassacskán fény derül az igazságra, Trench rájön, hogy a köztiszteletben álló Miss Milne kettős életet élt, és gyakori kirándulásai egy teljességgel másfajta történetet takarnak. Vajon ez lenne a rejtély kulcsa? Megtörtént eseményeken alapuló döbbenetes történet bontakozik ki előttünk osztálykülönbségről, pénzről, szexről, hazugságokról, árulásról és gyilkosságról. A rendőrségi aktákból előkerült új bizonyítékok fényében Miss Jean Milne halálának rejtélye most talán végre megoldódik.

...zony, Miss Jean Milne Elmgrove nevű kúriájában nem minden az, aminek látszik ... Andrew Nicoll: Miss Jean Milne titokzatos élete és különös ... ... . Miután a hallban heverő ... Régikönyvek, Andrew Nicoll - Miss Jean Milne titokzatos élete és különös halála - Egy meggyilkolt asszony Egy megoldatlan bűntény Egyévszázados rejtély A csöndes, tengerparti városkában, Broughty Ferryben élő gaz... Miss Jean Milne titokzatos élete és különös halála, szerző: Andrew Nicoll, Kategória: Krimi, Ár: 3 141 Ft MISS JEAN MILNE TITOKZATOS ÉLETE ÉS KÜLÖNÖS HALÁLA - Egy meggyilkolt asszony Egy megoldatlan bűntény Egy évszázados rejtély A csöndes, tengerparti városkában, Broughty Ferryben élő gazdag vénkisasszony, Miss Andrew Nicoll: Miss Jean Milne titokzatos élete és különös halála ... avagy miért szeretem Andrew Nicollt ? Nem pusztán azért, mert általa elis ... Andrew Nicoll: Miss Jean Milne titokzatos élete és különös ... ... ... avagy miért szeretem Andrew Nicollt ? Nem pusztán azért, mert általa elismerten is én vagyok a legnagyobb magyar rajongója ( köszönöm, Andrew ), bár bevallom férfiasan: jól eső titulus, ha ez az egyáltalán. Hiába na, néha ilyen könyvekre is szüksége van a lelkemnek, hogy a továbbiakban is működőképes maradjak.

Andrew Nicoll: Miss Jean Milne titokzatos élete és különös halála - szeretem Andrew Nicoll könyveit egy kivételével az összes megvan, úgyhogy nem volt kérdéses, hogy ennek a könyvnek is a polcomon a ... Andrew Nicoll: Miss Jean Milne titokzatos élete és különös halála 73% Egy egész jó kis krimi az 1900-as évek elejének Brittaniájából. Mondjuk néhol kicsit túl sok a moralizálás benne, a mellékszál, és kb.a 3/4-e után ki lehet találni ki a gyilkos. És kár, hogy ezt a csavart Agatha Christie már egyszer elsütötte. Andrew Nicoll Miss Jean Milne (25) Andrew Nicoll - Miss Jean Milne titokzatos élete és különös halála. Szállítási idő: azonnal. Gabo Kiadó, 2016 Szórakoztató irodalom, Krimi Terjedelem: 398 oldal. Ft . 2 890. Szállítási díj boltban* 1 termékajánlat. További ajánlatok: Cím: Miss Jean Milne titokzatos élete és különös halála Szerző: Andrew Nicoll Fordító: Komló Zoltán Kiadó: Gabo Könyvkiadó Oldalszám: 398 oldal Kiadás éve: 2016 Andrew Nicoll 1962-ben született, és élete nagy részét Broughty Ferry-ben élte. Egy ideig dolgozott favágóként, majd újságírásra… Miss jean milne titokzatos élete és különös halála. Szerző: Andrew Nicoll Kiadó: Gabo / Talentum ... Miss Jean Milne Elmgrove nevű kúriájában nem minden az, aminek látszik. Miután a hallban heverő megkínzott, brutálisan meggyilkolt - megkötözött lábú, szétzúzott koponyájú - holttestére rábukkannak, meg kell ... Aktuális Különös élete ajánlatok az ÁrGép-en. Hasonlítsa össze az árakat! Itt 5 antik könyvet találsz Andrew Nicoll szerzőtől, pl.: Miss Jean Milne titokzatos élete és különös halála, Ha ezt olvasod, én már nem leszek Andrew Nicoll - Miss Jean Milne titokzatos élete és különös halála Egy meggyilkolt asszony Egy megoldatlan bűntény Egy évszázados rejtély A csöndes, tengerparti városkában, Broughty Ferryben élő gazdag vénkisasszony, Miss Jean Milne Elmgrove nevű kúriájában nem minden az, aminek látszik. Miss Jean Milne titokzatos élete és különös halála Andrew Nicoll. Szállítás: 2-5 munkanap. Könyv. Egy meggyilkolt asszony Egy megoldatlan bűntény Egy évszázados rejtély A csöndes, tengerparti városkában, Broughty Ferryben élő gazdag vénkisasszony, Miss Jean Milne Elmgrove nevű kúriájában nem minden az, aminek látszik ... Annyira jó a borítója, olyan hangulatos és a fülszöveg is megtetszett. Már a megjelenéskor szemeztem vele. Andrew Nicoll: Miss Jean Milne titokzatos élete és különös halála A pénz diktatúrája E-KÖNYV: Ha kellõ létszámú kortársunk értené a kamatszedõ hitelpénzrendszer mûködését, hogy az m...