A Viszkis és én E-Book


A Viszkis és én - Orbán Gábor pdf epub

PRICE: FREE

INFORMÁCIÓ

NYELV: MAGYAR
TÖRTÉNELEM: 2016
ÍRÓ: Orbán Gábor
ISBN: 9786155332920
FORMÁTUM: PDF EPUB MOBI TXT
FÁJL MÉRET: 6,41

MAGYARÁZAT:

A Viszkis és én leírása A ​Viszkis társaként Orbán Gábor tizenhárom bankrablást követett el, nyolc évet töltött fegyházban. Ambrus Attilát ő beszélte rá az első igazi bankrablásra. A kétezres években elkezdett, de csak egy évtizeddel később befejezett visszaemlékezéseinek megírását eredetileg ezzel indokolta: „Elegem lett a Viszkis hazugságaiból!”. Az eredmény több lett ennek bizonyításánál, noha a Kis Viszkisként is ismert szerző beszámolója alapján se az utolsó „meló”, se a lebukás, se a bírósági eljárás nem úgy történt, ahogyan azt a Viszkis állítja. Orbán, aki magát is önkritikusan ábrázolja a könyvben, volt tettestársát nagyon is esendő emberként, nagyon is hús-vér figuraként mutatja be. A klotyót ebben a könyvben egyszer sem hívják toiletnek. Az viszont megtudható, hogy a sitten kiből és miért lesz csicskás, és kiből lesz nagymenő. Meg hogy utóbbiak milyen „féket” használnak a perverz aktusokra kényszerített köcsög bosszújának elkerülésére. Meg még az is, hogyan lehet egy év elzárást kapni mobiltelefon használatáért. Orbán a legjobb bűnügyi riporterekére emlékeztetően pörgős és olvasmányos stílusban képes előadni a viszkis rablások krónikáját, majd a jogerős ítéletet megelőző és követő börtönélményeket. Aztán, amikor a részletek egy nagyobb képpé állnak össze, láthatóvá válik a 21. századi magyar Gulág. Így lesz ez a könyv hiteles portré a rendszerváltás utáni Magyarország talán legkevésbé ismert arcáról.

...főszereplő és Ambrus Attila „Viszkis" ... A Viszkis és én - lira ... . IRATKOZZON FEL CSATORNÁNKRA: https://goo.gl/uo2kim LÁTOGASSON EL ... A Viszkis és én című könyvében merőben más képet rajzol egykori tettestársáról, mint amit a közvélemény ismer. Erről szól az alábbi beszélgetés is. A becsvágy, a pénz, a düh, az igazságtalan vádak késztették a könyv megírására, a szabadságáért küzdött, esetleg a lelkiismeretén könnyített? ... A Viszkis és én - elektronikus köny ... Orbán Gábor - A Viszkis és én - Milyen könyvet olvassak? ... ... A Viszkis és én - elektronikus könyv. A Viszkis társaként Orbán Gábor tizenhárom bankrablást követett el, nyolc évet töltött fegyházban. Ambrus Attilát ő beszélte rá az első igazi bankrablásra. A kétezres években elkezdett, de csak egy évtizeddel később befejezett visszaemlékezéseinek megírását eredetileg ezzel ... Orbán Gábor - A Viszkis és én. 2 790 Ft. Termék ár: 2 790 Ft . Kedvenc márkáink betöltése folyamatban... Fontos információ! Az Extreme Digital számára fontos a Vásárlóink és a Dolgozóink testi épsége, ezért tájékozódj weboldalunkon aktuális intézkedéseinkről! Naponta frissítjük! A Viszkis és én; Orbán Gábor . A Viszkis és én . Elérhető példányok Antikvár könyv . Jelenleg nincsenek elérhető példányok! Előjegyzés . Új könyv . 10% . 3 290 Ft helyett 2 961 Ft . Ezt a könyvet külső partnertől szerezzük be Önnek, a szállítási idő hosszabb lehet, kérjük megrendeléskor ezt vegye figyelembe. ... A teljes videó 2020. június 9-én, kedden! A videó szponzora a Könyvkiadása.hu (www.konyvkiadasa.hu), ahol a Sztorimondó kiadási programot és az Értékmérő kézirat véleményező ... Multimediapláza - E-könyvek - Memoár, interjú - A Viszkis és én | A Viszkis társaként Orbán Gábor tizenhárom bankrablást követett el, nyolc évet töltött fegyházban. Ambrus Attilát ő beszélte rá az első igazi bankrablásra.
A kétezres években elkezdett, de csak egy évtizeddel később befejezett visszaemlékezéseinek megírását eredetileg ezzel indokolta ... A VISZKIS ÉS ÉN, A Viszkis társaként Orbán Gábor tizenhárom bankrablást követett el, nyolc évet töltött fegyházban. Ambrus Attilát ő beszélte rá az első igazi b Elfogták a Whiskyst: szellem a palackban - 1999. július 10-én délelőtt 9 és fél 10 újabb népi hős született: Ambrus Attila, a Whiskys-rabló akinek, talán székely virtusának köszönhetően, sikerült megszökni a BRFK Gyorskocsi utcai fogdájából. Orbán Gábor: A Viszkis és én [eKönyv: epub, mobi] 0% kedvezménnyel csak 1290 Ft a lira.hu-nál. (Memoár, életrajz, interjú; kiadás éve: 2018; oldal) Olvasson bele a könyvbe! A kétezres években elkezdett, de csak egy évtizeddel később befejezett visszaemlékezéseinek megírását eredetileg ezzel indokolta: "Elegem lett a Viszkis hazugságaiból!".Az eredmény több lett enn… Cím: A Viszkis és én Alcím: A Viszkis társa szerint a valóságban semmi nem úgy történt Író: Kiadó: Atlantic Press A(z) "Az teljes film magyarul" című videót "Filmörült" nevű felhasználó töltötte fel a(z) "film/animáció" kategóriába. Eddig 606757 alkalommal nézték meg. A VISZKIS ÉS ÉN. Életrajzok. ORBÁN GÁBOR A VISZKIS ÉS ÉN. A Viszkis társaként Orbán Gábor tizenhárom bankrablást követett el, nyolc évet töltött fegyházban. Ambrus Attilát ő beszélte rá az első igazi bankrablásra. A kétezres években elkezdett, de csak egy évtizeddel később befejezett visszaemlékezéseinek ... "Egyedül én tudtam onnan meglépni, és ez csak a jó megfigyelőképességemnek köszönhető. Volt egy hónapom, hogy felkészüljek rá. Kihasználtam sok hibájukat: nagyon kevés rendőr dolgozott abban az időben, rossz volt a technika és sok holtpontja volt a kamerás megfigyelőrendszernek....