Az abbé a fejével játszik E-Book


Az abbé a fejével játszik - Cserna-Szabó András pdf epub

PRICE: FREE

INFORMÁCIÓ

NYELV: MAGYAR
TÖRTÉNELEM: 2018
ÍRÓ: Cserna-Szabó András
ISBN: 9789634791317
FORMÁTUM: PDF EPUB MOBI TXT
FÁJL MÉRET: 7,2

MAGYARÁZAT:

Az abbé a fejével játszik leírása Cserna-Szabó András legújabb regénye a Teremtéssel kezdődik, a világ megszületése után pedig korokon és helyszíneken száguldunk (vagy éppen ugrabugrálunk) keresztül. Az egyszerre szerteágazó és szorosan egybeszőtt történetfolyamban egyaránt felbukkan a címszereplő abbé, Martinovics Ignác, vagy éppen a szarajevói merénylők; Kosztolányi Dezső és Édes Anna, a gyermek Ottlik Géza és Ady Endre, Lenin és I. Lipót – továbbá törpék, lángossütők és dzsesszzenészek. Ha egy könyv a Teremtéssel kezdődik, nem is végződhet másképp, csakis az Apokalipszissel – és most sincs ez másképp. De amíg eljutunk a világ végéig, még megtudjuk, mitől egyszerre félelmetes, kétségbeejtő és nevetséges az életünk.

... Az abbé a fejével játszik, szerző: Cserna-Szabó András, Kategória: Magyar irodalom, Ár: 2 590 Ft Az abbé a fejével játszik leírása ... Az abbé a fejével játszik könyv ára: 3079 Ft - Cserna ... ... . Cserna-Szabó András legújabb regénye a Teremtéssel kezdődik, a világ megszületése után pedig korokon és helyszíneken száguldunk (vagy éppen ugrabugrálunk) keresztül. Az egyszerre szerteágazó és szorosan egybeszőtt történetfolyamban egyaránt felbukkan a címszereplő abbé ... Az abbé a fejével játszik 2 999 Ft - Cserna-Szabó András legújabb regénye a Teremtéssel kezdődik, a világ megsz Cserna-Szabó Andr ... Az abbé a fejével játszik (ekönyv) - Publioboox könyváruház ... ... Az abbé a fejével játszik 2 999 Ft - Cserna-Szabó András legújabb regénye a Teremtéssel kezdődik, a világ megsz Cserna-Szabó András legújabb regénye a Teremtéssel kezdődik, a világ megszületése után pedig korokon és helyszíneken száguldunk (vagy éppen poroszkálunk, vagy ugrabugrálunk, vagy folydogálunk) keresztül. AZ ABBÉ A FEJÉVEL JÁTSZIK a REGÉNYEK kategóriában - most 2.959 Ft-os áron elérhető. Cserna-Szabó András: Az abbé a fejével játszik ... Az egyszerre szerteágazó és ugyanakkor szorosan egybeszőtt, karneváli hangulatú történetfolyamban egyaránt felbukkan a címszereplő abbé, Martinovics Ignác, Gavrilo Princip és Zénón bizánci császár, Kosztolányi és Édes Anna, Lenin és Szamuely, Copperfield Dávid és ... Multimediapláza - E-könyvek - Szórakoztató irodalom - Krimi - Az abbé a fejével játszik | Cserna-Szabó András legújabb regénye a Teremtéssel kezdődik, a világ megszületése után pedig korokon és helyszíneken száguldunk (vagy éppen poroszkálunk, vagy ugrabugrálunk, vagy folydogálunk) keresztül.
Panta rhei, vagyis „minden folyik", állította Hérakleitosz (és ... Könyvkritika: Cserna-Szabó András: Az abbé a fejével játszik (2018) „(…) a boldogságnak és a sikernek egyetlen titka van: mindenbe bele kell szarni." Cserna-Szabó András legfrissebb regénye felejthetetlen, műfajokon, szereplőkön, a történelem viharán átívelő különleges utazás, tele gasztronómiai, irodalmi ... 23% kedvezménnyel: Az abbé a fejével játszik könyv - Cserna-Szabó András - Cserna-Szabó András legújabb regénye a Teremtéssel kezdődik, a világ megszületése után pedig korokon... Az abbé a fejével játszik könyv ára: 3079 Ft - Cserna-Szabó András Az abbé a fejével játszik (Cserna-Szabó András) könyv 9789634791317 Szállítási idő: 2-3 nap Cserna-Szabó András legújabb regénye a Teremtéssel kezdődik, a világ megszületése után pedig korokon és helyszíneken száguldunk (vagy éppen poroszkálunk, vagy ugrabugrálunk, vagy folydogálunk) keresztül. Az abbé a fejével játszik. Cserna-Szabó András. Helikon Kiadó, 2018. Könyvek / Irodalom / Szépirodalom 3 999 Ft. Szállítás: 1-10 munkanap. Készleten. Polcra ...