Moses, a megállíthatatlan E-Book


Moses, a megállíthatatlan - Tyler James Smith pdf epub

PRICE: FREE

INFORMÁCIÓ

NYELV: MAGYAR
TÖRTÉNELEM: 2019
ÍRÓ: Tyler James Smith
ISBN: 9789634068204
FORMÁTUM: PDF EPUB MOBI TXT
FÁJL MÉRET: 8,74

MAGYARÁZAT:

Moses, a megállíthatatlan leírása Moses egy szerencsétlenül végződő csínyt követően egy hetet kap arra, hogy bebizonyítsa a hatóságoknak és saját magának, hogy nem felelőtlen és ostoba bajkeverő, akinek börtönben a helye. Mosest és az unokatestvérét, Charlie-t, aki egyben a legjobb barátja is, vadabbnál vadabb kalandokba sodorja a kamaszos hév, amely kimeríthetetlennek tűnik egészen addig az éjszakáig, amíg az egyik akciójuk komoly tűzvészbe nem torkollik, és el nem indít egy olyan eseménysort, amely során Moses magára marad a bűntudattal, és szembe kell néznie azzal a lehetőséggel is, hogy egész életét jelentéktelen és unalmas szülővárosa foglyaként kell leélnie. Az események azonban váratlanul szerencsés fordulatot vesznek: Moses esélyt kap, hogy tábori ifivezetőként önkénteskedjen egy hétig, és ezzel elérje, hogy a bowlingpályánál történt incidenst töröljék a személyi anyagából. Mivel a bűnügyi nyilvántartásban szereplő személyként nem lenne semmiféle esélye arra, hogy a jónevű egyetemen, a Duke-on folytathassa a tanulmányait, Moses úgy dönt, végigcsinálja a közmunkaprogramot, és megpróbál talpra állni. A jelek szerint azonban a tragédia emléke mindenhová követi őt, és félő, hogy végleg lezárul előtte a folytatás lehetősége.

...és ostoba bajkeverő, akinek börtönben a helye ... Moses, a megállíthatatlan - Egy tragédiába torkolló hecc ... ... . Mosest és az unokatestvérét, Charlie-t, aki egyben a legjobb barátja is, vadabbnál vadabb kalandokba sodorja a kamaszos hév, amely kimeríthetetlennek tűnik egészen addig az ... Moses a megállíthatatlan - Moses egy szerencsétlenül végződő csínyt követően egy hetet kap arra, hogy bebizonyítsa a hatóságoknak és saját magának, hogy nem felelőtlen és ostoba Moses egy szerencsétlenül végződő csínyt követően egy hetet kap arra, hogy bebizonyítsa a hatóságoknak és saját magának, hogy nem felelőtlen és ostoba bajkeverő, akinek börtönben a helye. Mosest és az unokatestvérét, Charlie-t, aki ... Moses, a megállíthatatlan - Tyler James Smith - könyváruház ... . Mosest és az unokatestvérét, Charlie-t, aki egyben a legjobb barátja is, vadabbnál vadabb kalandokba sodorja a kamaszos hév, amely kimeríthetetlennek tűnik egészen addig az ... A Moses, a megállíthatatlan pont amiatt vonta magára a figyelmemet, mert a fülszöveg alapján egy hétköznapi, ugyanakkor drámai történetet ígért, egy bűntudattal és sötét múlttal terhelt fiatal főhőssel, akit mindenképpen szerettem volna megismerni. MOSES A MEGÁLLÍTHATATLAN a IFJÚSÁGI REGÉNYEK kategóriában - most 2.687 Ft-os áron elérhető. Entdecken Sie "Moses, a megállíthatatlan" von Tyler James Smith und finden Sie Ihren Buchhändler. "Moses egy szerencsétlenül végződő csínyt követően egy hetet kap arra, hogy bebizonyítsa a hatóságoknak és saját magának, hogy nem felelőtlen és ostoba bajkeverő, akinek börtönben a helye.
Mosest és az unokatestvérét, Charlie-t, aki egyben a legjobb barátja is ... Moses, a megállíthatatlan.mobi Moses, a megállíthatatlan: leírás Moses egy szerencsétlenül végződő csínyt követően egy hetet kap arra, hogy bebizonyítsa a hatóságoknak és saját magának, hogy nem felelőtlen és ostoba bajkeverő, akinek börtönben a helye. Aktuális Megállíthatatlan ajánlatok az ÁrGép-en. Hasonlítsa össze az árakat! A Barcelona neve már régóta összeforrt a szép futballal. 2014 júliusában az addigra már Lionel Messit és Neymart soraiban tudó katalánok több mint 70 millió fontot fizettek a Liverpoolnak Luis Suárezért, ezzel pedig egy olyan csatársor állt össze, amely - Moses, a megállíthatatlan - Egy tragédiába torkolló hecc története. Gabo Kiadó, 2019. 360 oldal, Puha kötés. Mosest és az unokatestvérét, Charlie-t, aki egyben a legjobb barátja is, vadabbnál vadabb kalandokba sodorja a kamaszos hév, amely kimeríthetetlennek tűnik egészen addig az éjszakáig, amíg az egy...