A szeretet kiterjesztése E-Book


A szeretet kiterjesztése - Dalai Láma pdf epub

PRICE: FREE

INFORMÁCIÓ

NYELV: MAGYAR
TÖRTÉNELEM: 2015
ÍRÓ: Dalai Láma
ISBN: 9789632275505
FORMÁTUM: PDF EPUB MOBI TXT
FÁJL MÉRET: 7,87

MAGYARÁZAT:

A szeretet kiterjesztése leírása A szeretet és együttérzés magunknak és másoknak is hasznos. Ha szeretettel fordulunk másokhoz, elménk és szívünk megnyílik a békességre. A békesség tágabb közösségünkre való kiterjesztésével egységet, harmóniát és együttműködést teremthetünk magunk körül. A békesség további kiterjesztése a nemzetekre, majd a világra kölcsönös bizalmat, megbecsülést, őszinte kommunikációt, végül sikeres összefogást eredményez a világ problémáinak megoldása érdekében. Minden lehetséges, ha megtanuljuk, hogyan terjesszük ki szeretetünket. E megvilágító erejű és tanulságos kézikönyvben Őszentsége, a Dalai Láma a Nobel-békedíj tulajdonosa ésszerű mindennapi irányelveket ad arra vonatkozólag, hogyan alakíthatjuk át önközpontú energiánkat kifelé irányuló együttérzéssé. A tibeti kolostorokban több mint ezer évvel ezelőtt meghonosodott gyakorlatokból és eljárásokból merítve bemutat egy hét lépésből álló, önmagát irányító programot, amelynek segítségével szívünket és tudatunkat megnyithatjuk a korlátlan szeretet megtapasztalása felé, amely minden kapcsolatot átformál az életünkben s egyre közelebb vezet a bölcsességhez és a megvilágosodáshoz.

...zösségünkre való kiterjesztésével egységet, harmóniát és együttműködést teremthetünk magunk körül ... A szeretet kiterjesztése - Dalai Láma - Régikönyvek webáruház ... . A szeretet és együttérzés magunknak és másoknak is hasznos. Ha szeretettel fordulunk másokhoz, elménk és szívünk megnyílik a békességre. A békesség tágabb közösségünkre való kiterjesztésével egységet, harmóniát és együttműködést teremthetünk magunk körül. A szeretet kiterjesztése . A szeretet és együttérzés magunknak és másoknak is hasznos. Ha szeretettel ford ... A szeretet kiterjesztése - Wikipédia ... . A szeretet kiterjesztése . A szeretet és együttérzés magunknak és másoknak is hasznos. Ha szeretettel fordulunk másokhoz, elménk és szívünk megnyílik a békességre. A békesség tágabb közösségünkre való kiterjesztésével egységet, harmóniát és együttműködést teremthetünk magunk körül. A szeretet kiterjesztése leírása. A szeretet és együttérzés magunknak és másoknak is hasznos. Ha szeretettel fordulunk másokhoz, elménk és szívünk megnyílik a békességre. A békesség tágabb közösségünkre való kiterjesztésével egységet, harmóniát és együttműködést teremthetünk magunk körül. Akciós ár: 1.989 Ft - Személyes átvétel - Házhoz szállítás - GLS és MPL CsomagPontok A szeretet és együttérzés magunknak és másoknak is hasznos. A békesség további kiterjesztése a nemzetekre, majd a világra kölcsönös bizalmat, megbecsülést, őszinte kommunikációt, végül sikeres összefogást eredményez a világ problémáinak megoldása érdekében. Őszentsége végső tanácsa: A szeretet és együttérzés magunknak és másoknak is hasznos. Ha szeretettel fordulunk másokhoz,, egyéb baba, mama Multimediapláza - E-könyvek - Vallás - A szeretet kiterjesztése | A szeretet és együttérzés magunknak és másoknak is hasznos. Ha szeretettel fordulunk másokhoz, elménk és szívünk megnyílik a békességre. A békesség tágabb közösségünkre való kiterjesztésével egységet, harmóniát és együttműködést teremthetünk magunk körül.
A békesség további ... Dalai Láma: A szeretet kiterjesztése 5% kedvezménnyel csak 2555 Ft a lira.hu-nál. (Mitológia, vallás; kiadás éve: 2015; 240 oldal) Olvasson bele a könyvbe! A szeretet kiterjesztése Dalai Láma Helikon ... ISBN: 9789632275505; A szeretet és együttérzés magunknak és másoknak is hasznos. Ha szeretettel fordulunk másokhoz, elménk és szívünk megnyílik a békességre. A békesség tágabb közösségünkre való kiterjesztésével egységet, harmóniát és együttműködést teremthetünk ... A szeretet kiterjesztése . Elérhető példányok Antikvár könyv . Jelenleg nincsenek elérhető példányok! Előjegyzés . Új könyv . 10% . 2 690 Ft helyett 2 421 Ft . Ezt a könyvet k...