Szeretetkönyv E-Book


Szeretetkönyv - Müller Péter pdf epub

PRICE: FREE

INFORMÁCIÓ

NYELV: MAGYAR
TÖRTÉNELEM: 2014
ÍRÓ: Müller Péter
ISBN: 9789638985224
FORMÁTUM: PDF EPUB MOBI TXT
FÁJL MÉRET: 9,69

MAGYARÁZAT:

Szeretetkönyv leírása Öt év után, hetvenedik születésnapjára új könyvvel jelentkezik a magyar spirituális irodalom legnépszerűbb mestere. A Jóskönyv, amely huszonharmadik kiadását éli, és elérte a kétszázezres példányszámot, sokunkat avatott be sorsunk és önmagunk új szemléletébe. A Szeretetkönyv továbbvisz a sorsproblémák, az önmegértés és a másik ember megértésének útján. Ahogy a Jóskönyv, a Szeretetkönyv is beszélgetőtárs. Ismeri a kérdéseinket, vívódásainkat. Az író tudja, hogy amikor a nő-férfi kapcsolatról, a szexualitásról, az anya-gyerek viszony nehézségeiről, az Istenszeretetről, a magány feloldásáról, szeretteink elvesztéséről faggatjuk, ezek a kérdések igazából mindig a szeretet egyetlen, legnagyobb kérdésére vezethetők vissza. Tudja, hogy minden gondunk mögött igazából ez az egyetlen szó rejlik, ezért evvel szólít meg. Szeretni segít.

...szinte önvallomás, gazdag tanítás, de társkeresés ... Szeretetkönyv - Müller Péter - könyváruház ... ... Színház arról, amire mindannyian szomjazunk. Az előadás nem pusztán őszinte önvallomás, gazdag tanítás, de társkeresés is: a néző szeretetét keresi és szeretni segít. Müller Péter az írja: "A szeretetről beszélni egyedül nem lehet. Csak együtt. A szeretet a legnagyobb szavunk. Minden örömünk és gondunk mögött ez az egyetlen szó rejlik."

Müller Péter ... Aktuális Szeretetkönyv aj ... Szeretetkönyv - PORT.hu ... ."

Müller Péter ... Aktuális Szeretetkönyv ajánlatok az ÁrGép-en. Hasonlítsa össze az árakat! Lassan tíz év telt el e kedves könyvem első kiadása óta. Szerettem írni, és azt tapasztaltam, szerették olvasni is. SZERETETkönyv Békében lehetsz anélkül, hogy számítana, mi van körülötted, mert amit keresel, az valóban a te bensődben van és nem függ semmitől és senkitől rajtad kívül. A béke valóban veled kezdődik. (Mabel Katz) Ha te jól vagy, mindenki jól van. Minden, ami körülötted van, annak a tükörképe, aki te vagy. A „SZERETETKÖNYV" című ezen kiadványt a címének megfelelően a szeretetet kereső és remélhetőleg ebben a könyvben a legfőbb gondolatait, kérdésköreit meg is találó olvasóink figyelmébe ajánljuk. A weboldalon található termékleírások - a hivatalos kiadói ajánlások kivételével - a Magyar Menedék Könyvesház ... Szeretetkönyv - Müller Péter könyve színpadon Színpadi játék egy részben Szeretetkönyv, Lassan tíz év telt el e kedves könyvem első kiadása óta. Szerettem írni, és azt tapasztaltam, szerették olvasni is. Sok lélekben élnek tovább a szavaim. Most, hogy újra megjelenik, nemigen nyúlok a szöveghez. Egy fejezet azonban hiányzott a könyvből., Kalendárium Press Kreatív Könyváruház Ha valamit szeretettel teszünk, észre sem vesszük, milyen teljesítményre vagyunk képesek. A szeretet mérhetetlenül sok energiát ad. Fáradhatatlanná teszi az embert, feltölti erővel." (Müller Péter: Szeretetkönyv) Előadás ajánló Szeretetkönyv Színpadon a thália Színházban Müller Péter- Gödöllői előadás Müller Péter, Febr. 17., Szeged Határidőnapló 2016 - Részletes Holdnaptárral A lélek színpada, Madárember, Titkos tanítások (könyvajánló) Bach Szilvia: Nem vagyok én Müller Péter Csak akkor írok, amikor az angyal súg ... A Szeretetkönyv továbbvisz a sorsproblémák, az önmegértés és a másik ember megértésének útján. Ahogy a Jóskönyv, a Szeretetkönyv is beszélgetőtárs. Ismeri a kérdéseinket, vívódásainkat. Az író tudja, hogy amikor a nő-férfi kapcsolatról, a szexualitásról, az anya-gyerek viszony nehézségeiről, az ... Szeretetkönyv - Müller Péter könyve színpadon Színpadi játék egy részben "A szeretetről beszélni egyedül nem lehet. Csak együtt." A népszerű könyvből készült zenés monológ, a szeretet fontosságáról. Színház arról, amire mindannyian szomjazunk. 1. fejezet A varázsló vallomása Döbbenetes jelenettel fejeződik be Shakespeare „A vihar" című színdarabja. Egy varázshatalmú király (akit annak idején a szerző magaját­szott a színen) hirtelen abbahagyja a játékot. Szeretetkönyv - Lassan tíz év telt el e kedves könyvem első kiadása óta. Szerettem írni, és azt tapasztaltam, szerették olvasni is. Sok lélekben élnek… Müller Péter hetvenedik születésnapján 2006-ban jelent meg először a Szeretetkönyv. Az elmúlt években több tízezren olvasták és tanultak meg belőle szeretni. Müller Péter az írja: "A szeretetről beszélni egyedül nem lehet. Csak együtt." Így ez a könyv nem pusztán őszinte önvallomás, gazdag tanítás, de társkeresés ......