A farkas és a kecskegidák E-Book


A farkas és a kecskegidák - Bogos Katalin pdf epub

PRICE: FREE

INFORMÁCIÓ

NYELV: MAGYAR
TÖRTÉNELEM: 2011
ÍRÓ: Bogos Katalin
ISBN: 9786155170577
FORMÁTUM: PDF EPUB MOBI TXT
FÁJL MÉRET: 7,78

MAGYARÁZAT:

A farkas és a kecskegidák leírása "A klasszikus meséket nem csak hallgatni jó, hanem újra és újra elmesélni is. Minden kicsinynek érdekességszámba megy a nem hallott mese, mi pedig jóleső nosztalgiával adjuk át azokat a történeteket, melyek ilyen jó és frappáns formában világítanak rá az emberi természetre és a társas élet örök törvényeire. Így segítünk a gyermekeknek világlátást, világnézetet formálni, így vezethetjük be őket a saját eszközeikkel, játékos formában a szabályok, az erkölcsi kérdések, a problémamegoldások mindennapi világába. Blaha Magdi humoros illusztrációi színesítik a könyvet."

... írd meg nekünk! ... A kecskegidak es a farkas ... A farkas és a hét kecskegida (MAGYAR) - The wolf and the ... ... . a(z) 10000+ eredmények "a kecskegidak es a farkas" Négyes ütem gyakorlása 2.osztálynak Üss a vakondra. szerző: Klacid. 2. osztály Gyakorlás - ismétlés A 4/4-es ütem felismerése. Négyes ütem gyakorlása 2.osztálynak Igaz vagy hamis. szerző: Klacid. A farkas és a hét kecskegida. 341. Feliratkozom. porthutrailer. 16256 vide ... A farkas és a kecskegidák leírása "A klasszikus meséket nem csak hallgatni jó, hanem újra és újra elmesélni is. Minden kicsinynek érdekességszámba megy a n ... A farkas és a kecskegidák - PORT.hu ... . Minden kicsinynek érdekességszámba megy a nem hallott mese, mi pedig jóleső nosztalgiával adjuk át azokat a történeteket, melyek ilyen jó és frappáns formában világítanak rá az emberi természetre és - Hess, csúnya farkas! - mekegte az ablak mögött a gida. - Hess, csúnya farkas! Éppen arra kullogott a farkas; meglapult egy bokorban, végighallgatta a párbeszédet, és jól megjegyezte magában a jelszót. Kecskemama nem vett észre semmit, szép csöndesen ballagott a rét felé. A farkas alig várta, hogy eltűnjék a kanyarodóban. A farkas és a hét kecskegida Magyar népmese Élt egyszer egy kecske mama, akinek volt hét kis gidája. Egy napon így szólt a gyermekeihez: - Kedveseim, kimegyek az erdőre élelemért. Ne nyissatok ajtót senkinek, mert ha a farkast beeresztitek, felfal valamennyiőtöket. Érdes hangjáról és fekete mancsáról ráismertek majd.
- Ne aggódj anyácska, ígérjük nem nyitjuk ki ... A farkas vigyorogva nyomta az ajtóréshez fehér lábát. - Édesanyánk az! A mi igazi édesanyánk! - örvendezte a kecskegidák, s nyomban kinyitották az ajtót. - Hrm! Haarmm! Hrm! - rontott be a farkas. - Segítség! Segítség! - kiabálták a kisgidák, és kétségbeesetten próbáltak elrejtozni a farkas elol. Ezért aztán a kecskegidák olyan szomorúak lettek, mint még soha. És a farkas tovább fosztogatta őket. Lakott az erdőben, ...