Akinek a kedve dacos E-Book


Akinek a kedve dacos - Varró Dániel pdf epub

PRICE: FREE

INFORMÁCIÓ

NYELV: MAGYAR
TÖRTÉNELEM: 2014
ÍRÓ: Varró Dániel
ISBN: 9789634030201
FORMÁTUM: PDF EPUB MOBI TXT
FÁJL MÉRET: 10,67

MAGYARÁZAT:

Akinek a kedve dacos leírása Van ez a kicsike ember, veri a szüleit szemmel. ,,Tomboljál, romboljál, pusztíts!" ,,Nem! Inkább jó leszek juszt is."

...fás mondókák azoknak a szülőknek, akiknek már nem kisbabája, hanem kúszó-mászó, gügyörésző ... Akinek a kedve dacos · Varró Dániel · Könyv · Moly ... ... Varró Dániel - Akinek a kedve dacos adatai. Kiadó: Manó Könyvek, 2015; Oldalszám: 32 oldal; Méret: 196 mm x 196 mm; Kötés: Keménytáblás; ISBN: 9789634030201 Akinek a kedve dacos, Van ez a kicsike ember, veri a szüleit szemmel. ,,Tomboljál, romboljál, pusztíts! ,,Nem! Inkább jó leszek juszt is. 2017. szeptember 11-én Multimediapláza - E-könyvek - Gyermekirodalom - Akinek a kedve dacos | Van ez ... MintaPinty Zenekar - Akinek a kedve dacos - YouTube ... . 2017. szeptember 11-én Multimediapláza - E-könyvek - Gyermekirodalom - Akinek a kedve dacos | Van ez a kicsike ember, veri a szüleit szemmel. „Tomboljál, romboljál, pusztíts!" „Nem! Inkább jó leszek juszt is." Van ez a kicsike ember, veri a szüleit szemmel. „Tomboljál, romboljál, pusztíts!"

„Nem! - Akinek a foga kijött. És elérkezik a dackorszak is. Az apró lázadók szüleik igazi mestereiként lépnek fel, hogy megtanítsák nekik a türelem és megértés korábban nem tapasztalt mélységeit. - Akinek a kedve dacos. Varró "Dani" a szülők mindennapi örömeit énekli meg a tőle megszokott tréfás, finom eleganciával....