Megszülethettél volna E-Book


Megszülethettél volna - Galgóczi Dóra pdf epub

PRICE: FREE

INFORMÁCIÓ

NYELV: MAGYAR
TÖRTÉNELEM: 2012
ÍRÓ: Galgóczi Dóra
ISBN: 9789631360943
FORMÁTUM: PDF EPUB MOBI TXT
FÁJL MÉRET: 9,1

MAGYARÁZAT:

Megszülethettél volna leírása Vágyak, tervek, kétségek és kérdőjelek sora követi egymást, míg egy nő életébe megérkezik a gyermek. Ez a pillanat gyakran hosszú ideig várat magára. Talán évekig, olykor örökké. Miért tátong szakadék a képzelet és valóság közt? Az érzékeny lelkű Csilla gondolatban már számtalanszor átélte, hogy édesanyává váljon. Váratlan sorsfordulatok, felbukkanó elbizonytalanodások, valódi céljainak kutatása közben egyre megtorpant a legfontosabb döntés előtt. Sejti, valahol vár rá még meg nem született gyermeke, és vívódásait a hozzá írt levelekben tárja fel. Meglepő őszinteséggel osztja meg hullámzó érzéseit, melyeket sok leendő édesanya átél, de önmaga előtt is titkol. A sorok mögött válaszok rejtőznek, miért olyan élesen kanyargó az út az álmoktól az új életig. Galgóczi Dóra, a tehetséges, fiatal író, aki már három sikeres könyvvel - a Test a lélek börtönében és a Felpróbált életek című regényével, valamint A nő millió arca című novelláskötetével - hívta fel magára a figyelmet, új művében főszereplőjének életútját feltárva ezeket a szinte valamennyi nőt foglalkoztató izgalmas sorskérdéseket boncolgatja.

...unity for readers. Vágyak, tervek, kétségek és kérdőjelek sora követi egymást, míg egy ... Könyv: Megszülethettél volna (Galgóczi Dóra) ... ... MEGSZÜLETHETTÉL VOLNA - Vágyak, tervek, kétségek és kérdőjelek sora követi egymást, míg egy nő életébe megérkezik a gyermek. Ez a pillanat gyakran hosszú ideig várat magára. Talán évekig, olykor örökké. Miért tátong szakadék a képzelet és valóság közt? Az érzékeny lelkű Csilla gondolatban már számtalanszor átélte, hogy édesanyává váljon. Megszülethettél volna? Galgóczi Dóra: Megszülethettél volna Galgóczi Dórára a Felpró ... Galgóczi Dóra - Megszülethettél volna | Extreme Digital ... . Megszülethettél volna? Galgóczi Dóra: Megszülethettél volna Galgóczi Dórára a Felpróbált életek kapcsán figyeltem fel, ami nem volt egy nagy, vagy mély történet ugyan, de nagyon jókor talált meg, és kicsivel többnek éreztem a "női irodalomnak" Megszülethettél volna. Szerző: Cultura / 2012. október 5. péntek / Szubkultúra, Könyvvilág "Szégyellem bevallani, Kincsem, de féltem, ha megérkezel, vajon meg tudjuk-e őrizni Ádámmal magunknak egymást?" Galgóczi Dóra története kérdéseket vet fel egy várva várt gyermekről, a vágyakról és a valóságról. Megszülethettél volna, szerző: Galgóczi Dóra, Kategória: Kortárs, Ár: 566 Ft Multimediapláza - E-könyvek - Kortárs magyar próza - Megszülethettél volna | Vágyak, tervek, kétségek és kérdőjelek sora követi egymást, míg egy nő életébe megérkezik a gyermek. Ez a pillanat gyakran hosszú ideig várat magára. Talán évekig, olykor örökké. Miért tátong szakadék a képzelet és valóság közt?

Az érzékeny lelkű Csilla gondolatban már ... Könyv ára: 566 Ft, Megszülethettél volna - Galgóczi Dóra, Vágyak, tervek, kétségek és kérdőjelek sora követi egymást, míg egy nő életébe megérkezik a gyermek. Ez a pillanat gyakran hosszú ideig várat magára. Talán évekig, olykor örökké. Miért tátong szakad Megszülethettél volna. Könyv Irodalom Szépirodalom Próza Magyar irodalom Regények Kortárs regény, novella, elbeszélés regény novella elbeszélés. Galgóczi Dóra Megszülethettél volna. Vágyak, tervek, kétségek és kérdőjelek sora követi egymást, míg egy nő életébe megérkezik a gyermek. Ez a pillanat gyakran hosszú ... Libri Antikvár Könyv - Könyv ára: 3390 Ft, Megszülethettél volna - Galgóczi Dóra, Vágyak, tervek, kétségek és kérdőjelek sora követi egymást, míg egy nő életébe megérkezik a gyermek. Ez a pillanat gyakran hosszú ideig várat magára. Talán évekig, olykor örö Régikönyvek, Galgóczi Dóra - Megszülethettél volna - Vágyak, tervek, kétségek és kérdőjelek sora követi egymást, míg egy nő életébe megérkezik a gyermek. Ez a pillanat gyakran hosszú ideig várat magár... Megszülethettél volna. Megvan nekem. Olvastam. Vágyak, tervek, kétségek és kérdőjelek sora követi egymást, míg egy nő életébe megérkezik a gyermek. E...