Az Özönvíz éve - MaddAddam-trilógia 2. E-Book


Az Özönvíz éve - MaddAddam-trilógia 2. - Margaret Atwood pdf epub

PRICE: FREE

INFORMÁCIÓ

NYELV: MAGYAR
TÖRTÉNELEM: 2019
ÍRÓ: Margaret Atwood
ISBN: 9789636767983
FORMÁTUM: PDF EPUB MOBI TXT
FÁJL MÉRET: 3,26

MAGYARÁZAT:

Az Özönvíz éve - MaddAddam-trilógia 2. leírása A MaddAdam-trilógia második kötetének középpontjában az emberiséget elpusztító járvány és az azt megelőző évtizedek állnak. Két túlélő elbeszéléséből tárul fel előttünk ez a világ. Ren a történet elején még gyerek, akinek édesanyja megszökött kihűlt házasságából egy rejtélyes férfival, és magával vitte őt is, Toby pedig egy gyorsétteremláncnál volt eladó, ahonnét menekülnie kellett, miután egy jól irányzott rúgással nyilvánosan megalázta őt zaklató, szadista főnökét. Mindketten a Kertészek között lelnek menedékre: a természetet és az életet mindenek fölött tisztelő szekta tagjai szakadatlanul készülnek a Víztelen Özönvíz elérkezésére, melynek hitük szerint egyedüli túlélői lesznek. Míg a trilógia első kötete, a Guvat és Gazella a tudomány oldaláról, Az Özönvíz éve a vallás és a hit felől teszi kegyetlenül mérlegre kérdést: ha az ember már teremteni is képes, mi a felelőssége a teremtett világgal szemben? Margaret Atwood egyik legnagyobb szabású disztópiája a MaddAddam-trilógia. A Guvat és Gazella, valamint Az Özönvíz éve javított kiadásban jelenik meg a Jelenkor Kiadó gondozásában, a befejező kötet, a MaddAddam pedig most először olvasható magyarul. "Úgy látták, a túlnépesedés és az emberek elvetemültsége miatt az emberi faj kihalása egyre közeleg, de hitték, hogy ők lesznek a kivétel: a Víztelen Özönvíz fölött terveztek lebegni, mégpedig annak az élelemnek a segítségével, amit az Ararátoknak nevezett rejtekhelyeken tároltak. Ami pedig a mentőeszközöket illeti, amelyek segítségével átvészelhetik majd az özönvizet: ők maguk lesznek önnönmaguk Bárkái, a fedélzeten saját belső állataikkal - vagy legalábbis azok neveivel. Így fogják túlélni a katasztrófát, és újra benépesítik majd a Földet. Vagy valami ilyesmi."

...lás és a hit felől teszi kegyetlenül mérlegre kérdést: ha az ember már teremteni is képes, mi a felelőssége a teremtett világgal szemben? Margaret Atwood egyik legnagyobb szabású disztópiája a MaddAddam-trilógia ... Az Özönvíz éve - Maddaddam-trilógia 2. (Atwood, Margaret) ... . A Guvat és Gazella ... Az özönvíz éve - MaddAddam-trilógia 2. ... Az Özönvíz éve a vallás és a hit felől teszi kegyetlenül mérlegre kérdést: ha az ember már teremteni is képes, mi a felelőssége a teremtett világgal szemben? Margaret Atwood egyik legnagyobb szabású disztópiája a MaddAddam-trilógia. A Guvat és Gazella, valamint Az Özönvíz ... Libri Antikvár Könyv - Könyv ára: 3420 Ft, Az özönvíz éve - Margaret Atwood, Az özönvíz éve nem prófécia, de riasztóan közeli lehetőség. A világvége egy rejt ... Az özönvíz éve - MaddAddam-trilógia 2. (9789636767983) - A l ... . A Guvat és Gazella, valamint Az Özönvíz ... Libri Antikvár Könyv - Könyv ára: 3420 Ft, Az özönvíz éve - Margaret Atwood, Az özönvíz éve nem prófécia, de riasztóan közeli lehetőség. A világvége egy rejtélyes járvány képében érkezik, amely egymástól távol eső helyeken, egyidejűleg üti fel a fejét, Az Özönvíz éve - MaddAddam-trilógia 2. - A MaddAdam-trilógia második kötetének középpontjában az emberiséget elpusztító járvány és az azt megelőző évtizedek állnak. Két túlélő elbeszéléséből Eladó új Margaret Atwood: Az Özönvíz éve - MaddAddam-trilógia 2. - 4050 Ft. Vásárolj azonnal, licitálj aukciókra, vagy hirdesd meg eladó termékeidet! Margaret Atwood: Az özönvíz éve - MaddAddam-trilógia 2. Könyv. A MaddAdam-trilógia második kötetének középpontjában az emberiséget elpusztító járvány és az azt megelőző évtizedek állnak. Két túlélő elbeszéléséből tárul fel előttünk ez a világ. Ren a történet elején még gyerek, akinek édesanyja ... Multimediapláza - E-könyvek - Világirodalom - Az Özönvíz éve | A MaddAddam-trilógia második kötetének középpontjában az emberiséget elpusztító járvány és az azt megelőző évtizedek állnak, melyek története két túlélő elbeszéléséből tárul fel.
Ren édesanyja kihűlt házasságából megszökött egy rejtélyes férfival, és magával vitte a lányát is ... Margaret Atwood - Az özönvíz éve (MaddAddam-trilógia 2.) FÜLSZÖVEG: A MaddAdam-trilógia második kötetének középpontjában az emberiséget elpusztító járvány és az azt megelőző évtizedek állnak. Két túlélő elbeszéléséből tárul fel előttünk ez a világ. Ren a történet elején még gyerek, akinek édesanyja ... Az Özönvíz éve MaddAddam-trilógia 2. Betöltés... Fordította: Varga Zsuzsanna, Horváth Viktor Megjelenés dátuma: 2019-04-25 Terjedelem: 652 oldal . Méret: 123 x 203 mm Kötés: KEMÉNYTÁBLA, VÉDŐBORÍT ... Lehet még ezt fokozni? ⧫ Margaret Atwood: Az özönvíz éve [MaddAddam-trilógia 2.] A MaddAddam-trilógiában Margaret Atwood egy szörnyű disztópikus víziót tár az olvasó elé. A Guvat és Gazella után el sem tudtam képzelni, milyen irányba fog majd tovább haladni a történet, hiszen a triógia mindegyik kötete más-más ... Az óriások apái nem voltak igazán emberek, mint mi. Angyalok voltak, akik lejöttek, hogy emberként éljenek a földön. Amikor eljött az özönvíz, nem haltak meg a többi emberrel együtt. A maguk alkotta emberi testet nem használták tovább, és visszamentek az égbe mint angyalok. Margaret Atwood egyik legnagyobb szabású disztópiája a MaddAddam-trilógia. A Guvat és Gazella, valamint Az Özönvíz éve javított kiadásb...