Mi van odaát? E-Book


Mi van odaát? - Roberto Giacobbo pdf epub

PRICE: FREE

INFORMÁCIÓ

NYELV: MAGYAR
TÖRTÉNELEM: 2012
ÍRÓ: Roberto Giacobbo
ISBN: 9789630971829
FORMÁTUM: PDF EPUB MOBI TXT
FÁJL MÉRET: 9,38

MAGYARÁZAT:

Mi van odaát? leírása Mi van odaát? Létezik élet az élet után? Ez az egyetlen életünk, vagy csak egy állomás...? A népszerű szerző ebben a könyvében meghökkentő, dokumentált eseteket ír le, a halál utáni lét döbbenetes bizonyítékait. Olyan eseteket, amelyekre ma még nincs tudományos magyarázat. Egy érdekes történelmi áttekintést követően részletes elemzéseket olvashatunk halálközeli élményt átélt emberek beszámolóiról. Megismerhetjük olyan gyerekek és felnőttek történeteit is, akik visszaemlékeztek előző életeikre, és meghökkentően hű részletekkel szolgáltak. Világhírű pszichiáterek, neves tudósokkal készült interjúkat olvashatunk, és a legújabb elméletekről is képet kaphatunk. A könyvet kíváncsi, nyitott és kalandvágyó útkeresőknek ajánljuk. Mindazoknak, akik hisznek abban, hogy a tudomány határtalan.

...mamámtól, hogy hol van a mennyország, mindig a házra mutatott, ahol éltünk, és nemcsak azért, mert tele ... Mi van odaát? - Roberto Giacobbo - könyváruház ... ... Mi van odaát? 2018-11-18 A keceli Városi Múzeum MÚZEUM CAFÉ sorozatának előadója Sebestyén István újságíró, teológus „Van-e élet a halál után?" című előadását hallgathatták meg az érdeklődők 2018. november 16-án. Már tudnám mi van odaát. Én qrvára csalódott voltam egyébként tényleg, nem voltam bepánikolva, az életem se változott meg azóta se, nem lettem óvatosabb, nem figyelek jobban most se az egészségemre mint annak előtte, bár lehet tényleg csak azért képzelődik ilyenkor az emberm azért vannak víziói mert hirtelen az agy nem ... Mi van odaát? leírása. Mi van odaát? Létezik élet az élet után? Ez az egyetlen életünk, vagy csak ... Mi van odaát? - YouTube ... ... Mi van odaát? leírása. Mi van odaát? Létezik élet az élet után? Ez az egyetlen életünk, vagy csak egy állomás...? A népszerű szerző ebben a könyvében meghökkentő, dokumentált eseteket ír le, a halál utáni lét döbbenetes bizonyítékait. Roberto Giacobbo: Mi van odaát? Megdöbbentő tanúbizonyságokat gyűjtött egy kötetbe a hazájában rendkívül népszerű televíziós szerkesztő-riporter, Roberto Giacobbo. Műsorai a nálunk egykor nagy érdeklődéssel nézett, Déri János vezette Nulladik típusú találkozásokkal rokon Voyager azokat a különös ... Multimediapláza - E-könyvek - Ezotéria - Mi van odaát? | Mi van odaát? Létezik élet az élet után? Ez az egyetlen életünk, vagy csak egy állomás…? A népszerű szerző ebben a könyvében meghökkentő, dokumentált eseteket ír le, a halál utáni lét döbbenetes bizonyítékait. Olyan eseteket, amelyekre ma még nincs tudományos magyarázat.
Egy érdekes történelmi ... Mi van odaát? Létezik élet az élet után? Ez az egyetlen életünk, vagy csak egy állomás…? A népszerű szerző ebben a könyvében meghökkentő, dokumentált eseteket ír le, a halál utáni lét döbbenetes bizonyítékait. Olyan eseteket, amelyekre ma még nincs tudományos magyarázat. Mi van odaát? Egy reinkarnációs utaztatáson vettem részt. Láttam akkori életemben a halálomat. Láttam, ahogy eltemetnek. Aztán lelkem elindult az útjára. Egy örvényhez érkeztem. Olyan volt, mint egy örvénylő köd. Belevetettem magam. Ahogy forgatott az örvény, kicentrifugált belőlem köveket. Roberto Giacobbo: Mi van odaát [eKönyv: epub, mobi] 0% kedvezménnyel csak 1490 Ft a lira.hu-nál. (Ezoterikus filozófia; kiadás éve: 2012; oldal) Olvasson bele a könyvbe! Mi van „odaát"? Az anyagin túli megismerés nehézségei . Az alábbi cikk részlet az Clare Voyant: Ahol megállt a tudomány… című könyvből. A szerző e honlapon Sysmus néven regisztrált Mi van odaát?, szerző: Roberto Giacobbo, Kategória: Okkultizmus, spiritizmus, Ár: 2 116 Ft Mi van odaát? E-KÖNYV: Mi van odaát? Létezik élet az élet után? Ez az egyetlen életünk, vagy csak egy állomás& Mi van odaát? - Megdöbbentő tanúbizonyságok: Az élet folytatódik! (2012) vásárlás 2 038 Ft! Olcsó Mi van odaát Megdöbbentő tanúbizonyságok Az élet folytatódik 2012 Könyvek árak, akciók. Mi van odaát? - Megdöbbentő tanúbizonyságok: Az élet folytatódik! (2012) vélemények. Megdöbbentő tanúbizonyságokat gyűjtött egy kötetbe a hazájában rendkívül néps Borzalmas emlékét idézte fel Kautzky Armand, pár évvel ezelőtt egy méh csípte meg, és allergiás sokkot kapott. A színész elmondta, hogy mit élt át akkor, amikor küzdöttek az életéért, és milyen következtetéseket vont le a szörnyű életveszély után. Mi van odaát? EzoWorld 2012-11-30; megosztás. Létezik élet az élet után? Ez az egyetlen életünk, vagy csak egy állomás...? A népszerû szerzô ebben a könyvében meghökkentô, dokumentált eseteket ír le, a halál utáni lét döbbenetes bizonyítékait. Olyan eseteket, amelyekre ma még nincs tudományos magyarázat. Kérjük, add meg e-mail címed, ahol fel tudjuk venni veled a kapcsolatot. E-mail címed:... Mi van odaát? - A halál misztériuma A halál megoldhatatlan titok, misztérium. Azért élünk, hogy meghaljunk, vagy azért halunk meg, hogy éljünk? Az ember az egyetlen élőlény, amelynek haláltudata van, és képes elgondolkodni ezen a kérdésen. A halál utáni élet gondolata egyidős az emberiséggel. Könyv ára: 2365 Ft, Mi van odaát? - Roberto Giacobbo, Megdöbbentő tanúbizonys...